X
تبلیغات
رایتل
 
محمد لینوکس
همه چیز به غیر از لینوکس!
 
 
جستجو
آمار وبلاگ
تعداد بازدیدکنندگان: 297475

قدس انلاین_مصطفی لعل شاطری: یکی از مواد غذایی مغذی، کشمش است، چرا که سرشار از مواد قندیِ طبیعی و ویتامین های «آ»، «ب1»، «ب2» و همچنین کلسیم و فسفر می باشد، اما جالب است بدانید که ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز فراوان به استفاده ی آن تاکید داشته اند.

به گزارش قدس انلاین در این باره از امیرالمومنین علی (علیه السلام) روایت شده است: کسی که بیست و یک عدد کشمش سرخ را ناشتا بخورد، به هیچ بیماری مبتلا نمی گردد و تنها مرگ می تواند او را از پای درآورد و همچنین می فرمایند: خوردن کشمش قلب را قوی و بیماری های بدن را از بین می برد و حرارت بیش از اندازه ی بدن را خاموش و خون را پاک و تصفیه می سازد.

علاوه بر این از حضرت محمد (صلى الله علیه و آله وسلم) روایت شده است که فرموده اند: شما را سفارش به خوردن کشمش می نمایم، چرا که آن: اعصاب را قوی می نماید، سستی ها را از تن می زداید، اخلاق را نیکو و روح را شاداب می سازد، غم و اندوه را برطرف می نماید و بیماری را از بین می برد، و همچنین امام صادق (ع) فرموده اند: کشمش اعصاب را تقویت و کسالت بَدَن را از بین می برد و نفس و روان را جلا می دهد.

همچنین دستاوردهای علمی ثابت نموده است که فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می ‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است. مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند، دهان را خوشبو می‌کند و منبع مناسبی از فیبر، آنتی اکسیدان و انرژی در بدن است. متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد.

منابع:
1- شیخ طوسی. الامالی: 362.
2- حرّانی. تحف العقول: 101.
3- برقی، المحاسن، ج2: 548.
4- شیخ صدوق. الخصال، ج2: 343، 612.
5- شازده احمدی. نهج الطبابه: 217.

6- پورقاسیم میانجی. خوراک های حلال و حرام: 74.

ارسال شده در: پنج‌شنبه 26 تیر‌ماه سال 1393 :: 14:14 :: توسط : محمد لینوکس
آخرین مطالب































آرشیو وبلاگ